Ihanaa, että olet valinnut Dealproffsen ostospaikaksesi! Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi tarjoamme sinulle aina 30 päivän peruutusoikeuden, mikäli et ole täysin tyytyväinen ostokseesi.
 
Lisäksi haluamme varmistaa, että voit luottaa meihin pidemmälläkin aikavälillä. Siksi tarjoamme myös 1 vuoden reklamaatiooikeuden tuotteisiimme. Jos sinulla ilmenee ongelmia tai valituksia, olemme täällä auttamassa.
 
Palautus- ja reklamaatioprosessimme on yksinkertainen ja helppo. Löydät kaikki tarvittavat ohjeet nettisivuiltamme osoitteesta [linkki]. Sieltä saat selkeät ohjeet tuotteen palauttamiseen sekä valituksen tekemiseen.
 

Näin palautat tuotteen

1- Kirjoita meille kautta, Asiakaspalvelu Saadaksesi palautuslipun:

Palautus lähetetään osoitteeseemme:
Dealproffsen AB, Box 5001, 250 05 Helsingborg
HUOM! Emme kerää paketteja noutopaikoilla, ne on lähetettävä meille kuljetuksella osoitteeseen (Yrityspaketti – Postnord Parcel). 

2- Pakkaa tuote

Pakkaa palautuspakettiin kaikki tuotteen mukana tulleet pakkaukset, käyttöohjeet ja tarvikkeet.

3- Käytä läpinäkyvää teippiä

Muun kuin läpinäkyvän tyypin käyttäminen tarkoittaa arvon alenemista vaurioituneen pakkauksen vuoksi.

4 – Palauta tuote

Vie paketti lähimpään postitoimistoon.

5- Käsittelemme palautuksesi

Kun olet lähettänyt palautuksen, voi sen käsittelyyn mennä 10-12 arkipäivää.

6- Rahojen palautus

Kun olemme käsitelleet palautuksesi, hyvitys palautuu tilillesi/kortillesi 2-5 arkipäivän kuluessa alkuperäisestä maksutavasta riippuen.

Näin reklamoit tuotteen

Kuljetusriskit
Me vastaamme kuljetuksen aikana tuotteelle tapahtuvasta vauriosta tai sen katoamisesta kuljetuksen aikana varastostamme sinulle. Olet vastuussa mahdollisesta palautuksesta meille.
 
 
Lunastamattomat paketit
Monet lähetyksistämme toimitetaan asiamiespostiin, josta sinun on noudettava ne tekstiviesti-ilmoituksella ja henkilökortilla. Palvelupiste säilyttää paketin 7 päivän ajan, ennen kuin se lähetetään palautuksena takaisin meille. On tärkeää, että noudat aina tilauksesi 7 päivän sisällä paketin saapumisesta noutopisteeseen. – Lunastamattomista paketeista, joiden arvo on alle 15 euroa vähennämmme 5 + Toimitus euroa hyvityksestäsi. – Lunastamattomista paketeista, joiden tuotearvo on 17-70 euroa vähennämme 10 euroa + Toimitus hyvityksestäsi. – Lunastamattomista paketeista, joiden tuotteen arvo on yli 70 euroa, sekä isokokoisista paketeista vähennämme hyvityksestäsi 30 – 45 + Toimitus euroa kattamaan aiheutuneet kulut.
 
 
Jos olet valinnut maksun luottoratkaisullamme Klarnan kautta, tulee yllä oleva summa jäämään laskuusi / osamaksuusi tilauksesi arvosta riippuen.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Olemme sitoutuneita tarjoamaan sinulle parasta mahdollista asiakaspalvelua ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat nopeasti ja tehokkaasti. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset lisätietoja.
 
Kiitos luottamuksestasi Dealproffsen – toivomme, että palvelumme vastaa odotuksiasi täydellisesti!